BRAVO!

BRAVO! biedt leuke activiteiten voor de jeugd, samengevat in één activiteitenaanbod. Twee keer per jaar verschijnt er een aanbod waaraan kinderen kunnen meedoen. Verschillende activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, sport, educatie en welzijn worden aangeboden. Door mee te doen met BRAVO! kun je ervaren of activiteiten goed bij je passen. Lees meer over BRAVO!

NAJAAR 2019:
De inschrijving is gestart op 9 september 2019. Vanaf nu kun je je online inschrijven voor de activiteiten van het NAJAAR 2019. Wees er vlug bij, want sommige activiteiten zijn razend populair. De boekjes zijn op de basisscholen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk uitgedeeld in de eerste week na de zomervakantie. In verband met de nieuwe privacy regelgeving is het aanmeldformulier iets gewijzigd.

Houd de website dus goed in de gaten!

Aanmelden:
Als het totaal aantal aanmeldingen van een activiteit bereikt is, verschijnt op deze website bij de betreffende activiteit ‘Vol’ en kan je je niet meer aanmelden voor deze activiteit. Tenzij de aanbieder heeft aangegeven dat een wachtlijst ook mogelijk is, dan verschijnt de activiteit later nogmaals op de website met een nieuwe datum. 

Filter op dag
Momenteel geen activiteiten beschikbaar.