BRAVO!

Het BRAVO! VOORJAAR programma 2021 is bijna voorbij. Er waren weer allerlei superleuke, sportieve en creatieve activiteiten. In verband met de coronamaatregelen zijn sommige activiteiten aangepast of geannuleerd. Er zijn geen zomer BRAVO! activiteiten dit jaar. 

De boekjes voor het NAJAAR 2021 programma gaan in de eerste schoolweek van september naar alle basisscholen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. 

INSCHRIJVEN De activiteiten staan onderaan deze pagina in volgorde van startdatum. Voor meer informatie over BRAVO! voorwaarden en veel gestelde vragen KLIK HIER> Heb je vragen over een activiteit neem dan direct contact op met de aanbieder van de activiteit. Informatie krijg je per mail als je definitief de bevestiging van deelname van ons hebt ontvangen. Heb je een specifieke vraag voor BRAVO! dan kun je ons bereiken via: bravo@evertshuis.nl

Aanmelden activiteiten programma NAJAAR BRAVO!
Klik op onderstaande activiteit om je in te schrijven. Als het totaal aantal aanmeldingen van een activiteit bereikt is, verschijnt bij de betreffende activiteit ‘VOL’ en kan je je niet meer aanmelden voor deze activiteit. Tenzij de aanbieder heeft aangegeven dat een wachtlijst ook mogelijk is, dan verschijnt de activiteit later nogmaals op de website met een nieuwe datum. 

ALVAST HEEL VEEL PLEZIER ALLEMAAL!!

Filter op dag