EVERTSHUIS BRAVO ALGEMENE VOORWAARDEN

2023-2024 ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACYVERKLARING

BRAVO! biedt leuke, sportieve en culturele activiteiten voor kinderen uit Bodegraven-Reeuwijk na schooltijd. Elk jaar verschijnt er in het VOORJAAR én NAJAAR een gevarieerd BRAVO! programma. Inschrijven gaat via de nieuwe website www.evertshuisbravo.nl

De medewerkers van Bravo! zijn bereikbaar via: bravo@evertshuis.nl

Na de definitieve bevestiging van je inschrijving kun je rechtstreeks contact opnemen met je cursusaanbieder, dit communiceert vaak sneller en gemakkelijker. 

Aanmelden
Je kunt aanmelden via de website van het EVERTSHUIS onder BRAVO. Wees er vlug bij want sommige activiteiten zijn snel vol. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst. Als een aanbieder met een wachtlijst wil werken, komt de activiteit in een later stadium nogmaals online met een nieuwe datum.

Bericht
Als je ingeschreven bent ontvang je altijd bericht van ons. Als deelnemer ontvang je verdere informatie van de aanbieder van de cursus of workshop. Mocht je geen bericht ontvangen hebben, neem dan contact op met ons via bravo@evertshuis.nl

Betaling
Activiteiten kosten geld. In de folder staat precies hoeveel. Als je je inschrijft ga je akkoord met de voorwaarden van Bravo! Als je je inschrijft ben je ook verplicht te betalen. De betaling loopt niet meer via het Evertshuis maar moet rechtstreeks voldaan worden bij degene die de cursus geeft. Er werken vaak vrijwilligers mee aan de uitvoer van activiteiten, er wordt een ruimte gehuurd en/of materiaal ingekocht. Dit kost uiteraard geld. De aanbieders van de cursus of workshops rekenen op je komst en dus ook op je betaling. Het cursusgeld moet bij de eerste les contant worden voldaan of kan bij sommige activiteiten per iDeal. 

Aansprakelijkheid
De deelnemende aabieders, organisaties, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en het Evertshuis zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen bij deelname aan een activiteit. De organisaties stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing, ontvreemding en of beschadiging van/aan eigendommen van deelnemers. Het Evertshuis is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van een activiteit.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kunnen alle kinderen in Bodegraven-Reeuwijk meedoen aan Bravo!?
Alle kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen meedoen aan Bravo!. Bij een aantal cursussen is er een leeftijdsgrens. Dit staat vermeld bij de betreffende cursus.

Ik ben net iets te jong/oud, mag ik mijzelf dan toch opgeven?
Ben je soms nog net te jong of te oud en wil je heel graag meedoen, geef je dan toch gewoon op. Je kunt altijd kans maken om ingeloot te worden.

Wat gebeurt er bij te weinig inschrijvingen?
Bij gebrek aan belangstelling voor een bepaalde cursus kan het zijn dat de cursus niet doorgaat. Hierover ontvang je tijdig bericht. Uiteraard zijn er dan geen kosten aan verbonden.

Wat gebeurt er bij teveel inschrijvingen voor een cursus?
Wij zorgen voor zoveel mogelijk beschikbare plaatsen, ook organiseren wij extra cursussen. Toch kan het zijn dat, bij zeer veel aanmeldingen, wij kinderen moeten afwijzen. Hierover ontvang je tijdig bericht.

Hoe weet ik of ik een plek bij de cursus heb gekregen?
Je krijgt een bevestiging per mail als je mee mag doen, maar ook als je bent uitgeloot. Je ontvangt dus altijd bericht.

De cursus is al morgen, kan ik toch nog meedoen? 
Zolang inschrijven via de website mogelijk is, kan dat.

Wat moet ik doen wanneer ik plotseling toch niet kan meedoen aan een cursus?
Als het per ongeluk toch gebeurt dat je niet kunt, meld je dan af bij de aanbieder. Je bent echter wel verplicht de kosten van de activiteit aan de aanbieder te voldoen.

Wat moet je doen als je ziek bent of een keer niet mee kan doen?
Dan meld je je af bij de aanbieder, je bent echter wel verplicht de kosten van de activiteit aan de aanbieder te voldoen.

Moet er materiaal aangeschaft worden?
Nee, de aanbieders of verenigingen zorgen voor materialen. Uitzonderingen staan aangegeven bij de betreffende cursussen.

Wie is aansprakelijk?
De gemeente Bodegraven, het Evertshuis, de deelnemende aanbieders en verenigingen aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen van deelname aan activiteiten. Je neemt deel op vrijwillige basis.

Hoe meld ik mij aan voor een cursus? Door je in te schrijven via de website.