Evertshuis presenteert! – De aftrap

ehpresenteert

Het theaterseizoen 2017-2018 gaat bijna van start en dit willen we met u vieren.
Daarom organiseert het Evertshuis speciaal voor u een culturele avond op vrijdag 8 september.

U krijgt een vooruitblik op het komende seizoen. Een nieuw seizoen vol met bijzondere artiesten, prachtige voorstellingen en diverse culturele programma’s. Deze avond wordt de dorpsdichter bekend gemaakt, zult u een workshops lucht-dirigeren meemaken en is er een preview van Piepschuim.  

Piepschuim is een theatergroep die zich op het snijvlak bevindt van muziek, cabaret en theater. Zij brengen tomeloze energie, prachtige teksten virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Piepschuim zal een voorproefje laten zien van hun voorstelling ‘zo doen we dat hier’ die zij donderdag 5 oktober in het Evertshuis zullen spelen.

U bent vrijdag 8 september welkom vanaf 19:30 voor de opening van ons culturele seizoen.

Na afloop van het culturele programma in de theaterzaal gaan we gezellig verder in de foyer met muziek. Een exclusief extraatje voor bezoekers op deze avond: als u op deze avond kaarten koopt voor een van onze voorstellingen komend seizoen, mag u een enveloppe trekken waarin verschillende prijzen zitten o.a. vrijkaarten voor theatervoorstellingen, vrijkaarten voor een film en een hoofdprijs van een hele avond uit (diner en voorstelling).

Wilt u er een gehele avond uit van maken? Rond 17:30 is er een diner verzorgt in ons Grand Cafe door onze eigen meester chef Edwin van den Heuvel.

Vrijdag 8 september 2017
Aanvang: 19.30 uur (theatermenu vanaf 17.30 uur)
Entree: gratis
Aanmelden via info@evertshuis.nl

Maak er een volledige avond-uit van en boek een Proeverij voor € 24,00

 

MENU

Drieluik van koude voorgerechten
***
Minisoepje van doperwten
***
Etagère met 3 verschillende hoofdgerechten
***
Theaterpatisserie

Reserveren: 

proeverij