Fabulous!

fabulous 1

Over Fabulous!
Fabulous! is als Het Popkoor in 2007 ontstaan uit een samenwerking tussen Muziekvereniging Semper Avanti en Cultureel Centrum Het Evertshuis in Bodegraven. Het koor bestaat uit zeventig zangeressen tussen 30 en 70 jaar.

Sinds januari 2013 is het koor, als gevolg van het opheffen van de muziekvereniging, een werkgroep binnen het Evertshuis. Drie leden van het koor zorgen voor de dagelijkse gang van zaken. Dirigent van het koor is Maurits Draijer; hij is zanger en stempedagoog en leidt diverse koren in de regio. Samen met de repertoirecommissie maakt hij de keuzes voor de muziek.

Repetities:
De repetitieavond is op dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur, met een pauze van 21:00 tot 21:15 uur. Fabulous! repeteert wekelijks, behalve in de schoolvakanties. De repetities vinden plaats in het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven.

Repertoire
De liederen die we zingen zijn over het algemeen Engelstalig of in het Nederlands. Het huidige repertoire bestaat onder andere uit: Aretha Franklin Medley, Fields of Gold van Sting, Les Misérables en Children of the sun van Twarres.

Informatie
Is Fabulous! misschien iets voor jou? Wil je een repetitie bijwonen, dan ben je van harte welkom. Denk je dat het koor iets voor je is, neem dan contact op via: info@koorfabulous.nl en je krijgt snel antwoord.
 

Optredens/concerten

Kijk op het Fabulous! Youtube kanaal voor meerdere optredens: www.youtube.com/koorfabulous

Zondag 18 december 2016

Het Kerstconcert van Fabulous! was een groot succes! In de uitverkochte zaal trakteerden de 70 zangeressen en dirigent Maurits Draijer het publiek – afgewisseld door solisten en groepen uit het koor – op een divers kerstrepertoire. Na de pauze kon u meezingen rond de piano tijdens de gezellige ‘kerst sing-along’. Luister hier de liedjes terug!

fabulous-handen

Zaterdag 23 april 2016

Op zaterdagavond 23 april 2016 gaven wij een concert in het Evertshuis. Ditmaal met als speciale gast Duo Vert Obscur , bestaande uit mezzosopraan Rut Codina Palacio en pianist Jean-Baptiste Milon. Dit is een verrassend succesvolle combinatie gebleken!

Zondag 13 december: Kerst sing-a-long in het Evertshuis

Het Kerstconcert van Fabulous! was een groot succes! In een uitverkochte zaal genoot het publiek van  prachtige nummers als Christmas Shopping Blues, That’s Christmas to me en Have yourself a Merry Little Christmas. Er waren solo’s zanger en dirigent Maurits Draijer en van diverse koorleden.

Na de pauze was de beurt aan het publiek: tijdens een half uur durende Sing-along in de foyer werden onder andere Winter Wonderland, Merry Christmas Everybody van Slade en een Kerstmedley gezongen. Ruim 300 mensen deden hier aan mee.

> Luister en kijk naar het concert!

Uitzending Kerstconcert op RTV Bodegraven
Bovendien wordt het concert  uitgezonden op RTV Bodegraven op Eerste Kerstdag om 20:00 uur en Tweede Kerstdag om 18:00 uur. Je kunt het op verschillende  manieren beluisteren FM: kanaal 107,5; Ziggo: kanaal 103,40; Rekam: 93,40 en live via internet www.rtvbodegraven.nl

Vrijdag 26 juni 2015:
Breevaartconcert

Zaterdag 11 oktober 2014:
Concert met Symphoenix, een symfonisch orkest uit Hillegom Eerst optreden in het Evertshuis onder leiding van de nieuwe dirigent Maurits Draijer. De avond was een groot succes en het publiek reageerde zeer enthousiast. Het koor en het orkest traden afzonderlijk op, maar ook gezamenlijk. Na de pauze liet het publiek van zich horen tijdens de Beatles-sing-a-long.

fabulous! optreden okt.2014

Zaterdag 11 oktober 2014:

Fabulous! verzorgde zondag 18 mei op het Forte Muziekfestival een spetterend optreden.