Kaartverkoop

Kaartverkoop theaterseizoen 2016-2017

Vanaf begin mei 2016 zijn toegangskaarten iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur te bestellen bij het Evertshuis of, indien voorradig, op de middag/avond van één van de voorstellingen. De theaterkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Reserveren kan als volgt:
1.            via de website www.evertshuis.nl 

2.            per mail: info@evertshuis.nl

3.            telefonisch: 0172 – 618484 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

 

Betaling
U kunt bij ons contant betalen maar ook pinnen. Wij accepteren de theater- en concertbon en de podiumcadeaukaart.

 
Afhalen kaarten
Gereserveerde kaarten dienen altijd binnen 14 dagen betaald te zijn; hierna vervalt het recht op reservering. Reserveert u binnen 14 dagen voor de voorstelling dan dient u de kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling af te halen. Niet tijdig afgehaalde kaarten kunnen worden doorverkocht. Eenmaal gekochte kaarten worden niet meer teruggenomen of geruild. Het Evertshuis behoudt zich het recht voor om door u gereserveerde en niet afgehaalde kaarten bij u in rekening te brengen.

Kaarten met korting, acties, voorverkoop

1.            Vroegboekers opgelet! van 1 mei tot 1 juni 2016 krijgt u 10% korting* op een entreekaartje voor de voorstellingen uit ons  nieuwe programma.

2.            CJP-houders krijgen gedurende het hele seizoen 10% korting* op het entreekaartje.

3.            Vrienden van het Evertshuis krijgen gedurende het hele seizoen 10% korting* per entreekaartje, met een maximum van 2 entreekaartjes
               per voorstelling.

*Deze korting geldt in principe alleen voor voorstellingen die het Evertshuis zelf programmeert. Kortingen kunnen niet worden gecombineerd.

Kaartje inclusief een pauzedrankje
Afhankelijk van de voorstelling staan er tijdens de pauze of na afloop diverse drankjes klaar die u zelf kunt pakken, zodat u niet in de rij hoeft te staan.

Mobiele telefoons uit
U dient uw mobiele telefoon tijdens de voorstelling uit te schakelen.

Beeld- en geluidsopnamen
Het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de voorstelling is niet toegestaan, tenzij de directie hiervoor toestemming heeft gegeven.

Aanvangstijden
Alle voorstellingen beginnen precies op de tijd die aangegeven staat op deze site. Laatkomers zijn voor zowel de artiesten als het publiek erg storend. Kom dus op tijd! Als de voorstelling is begonnen heeft u geen recht op toegang.