Kerstconcert Heart of Holland en Fabulous

Op zondag 23 december is er een spetterend kerstconcert met maar liefst twee koren: Heart of Holland Chorus en Fabulous! De kaartverkoop gaat NIET via het Evertshuis. Dit gaat via de koren zelf. Voor meer informatie of tickets kunt u contact opnemen via info@heartofhollandchorus.nl of info@koorfabulous.nl

Heart of Holland Chorus is een mannen-zanggroep die zich gespecialiseerd heeft in vierstemmig close harmony-zingen. Ze komen uit Nieuwegein en hun roots liggen in de Barbershop muziek. Inmiddels hebben ze zich doorontwikkeld tot een veelzijdige groep die zich ook bezig houdt met andere vormen van close harmony a capella-zingen. Ze hebben een gevarieerd repertoire, ook traditionele en moderne kerstliederen. Hun shows, waarin veel te horen én te zien is, worden gewaardeerd door een breed publiek. Heart of Holland Chorus staat onder de muzikale leiding van een jonge inspirerende dirigent, Peter van Os. 

Koor Fabulous! is in 2007 begonnen als ‘Het Popkoor’ en inmiddels uitgegroeid tot een geweldig dameskoor uit Bodegraven dat bestaat uit ongeveer 70 enthousiaste zangeressen. Fabulous! valt onder de bezielende leiding van dirigent Maurits Draijer. Deze muzikale duizendpoot begeleidt het koor zelf op piano en weet de dames met de nodige humor muzikaal telkens weer op een hoger niveau te brengen. Het repertoire wisselt regelmatig en bestaat uit diverse muziekstijlen, waaronder pop, rock, soul, musical en a capella. Na 3 jaar op rij een uitverkocht kerstconcert in het Evertshuis, de thuisbasis van het koor, is Fabulous! verheugd om dit jaar met de mannen van HOHC een spetterend kerstconcert te geven.

Zondag 23 december 2018
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 12,75 (inclusief consumptie)