Louise Korthals – Alles is er

WINNARES POELIFINARIO 2019…. GEFELICITEERD LOUISE!!!!

DEZE VOORSTELLING IS ONDERDEEL VAN ONZE CABARET CARROUSEL: 25% KORTING bij een keuze van minimaal 2 cabaretvoorstellingen via DEZE LINK>> 

Hoe werkt de Cabaret Carrousel? Vul eerst in met hoeveel personen je graag  wilt komen. Klik vervolgens door, vul je gegevens in en geef daarna jouw keuze uit 7 cabaretvoorstellingen aan. Laat je verrassen door nieuw en bekend cabarettalent!! Je hebt de keuze uit: Guido Spek, Louise Korthals, Klaas Prins, Arjan Kleton, Stefano Keizers, Daan Boom en Pieter Jouke.

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma ‘Vlieguur’ ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger ‘Zonder Voorbehoud’ werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Louise Korthals is maandagavond 30 september in Theater Diligentia in Den Haag bekroond met de POELIFINARIO voor haar voorstelling ‘Alles is er’. Zij won deze cabaretprijs in de categorie ‘engagement’, voor voorstellingen die worden gekenmerkt door persoonlijke en/of maatschappelijke betrokkenheid. Met haar derde soloprogramma maakte zangeres en cabaretier Korthals (35) een muzikale voorstelling rond het thema ‘doorgeven’: wat geven we nu door aan onze kinderen en wat geven we straks door aan Moeder Aarde? Zij verbindt het uiterst persoonlijke aan het maatschappelijk relevante, en levert daarmee volgens de cabaretjury  ‘een zeer krachtige performance’. Uit het juryrapport: “Haar spel is minstens zo imponerend als de inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

VRIJDAG 18 OKTOBER 2019

Genre: Cabaret

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €19,50 (inclusief drankje) of €14,50 (25% korting met Cabaret Carrousel)

 

Deze voorstelling was geprogrammeerd op 23 maart 2019 en is i.v.m. zwangerschap van Louise verplaatst naar 18 oktober 2019. Tickets blijven geldig.

Recensie LOUISE KORTHALS check naar deze link>>

 

©Foto: Astrid Verhoef