Cadeau expositie

Een hele speciale expositie deze keer: tot donderdag 11 januari 2018 exposeren vijf kunstenaars cadeau-kunst. Tijdens deze expositie is de kunst direct te koop. Zo kunt u een mooi cadeau voor de feestdagen uitzoeken!

Verkoop is mogelijk op de volgende  tijdstippen:
Dinsdag tm vrijdag van 9.00 – 12.30 uur    
Vrijdag 1, 8 en 15 december van 19.30 – 20.30 uur    
Het is ook mogelijk om een kunstwerk te reserveren.
Tijdens de expositieopening op 28 november krijgt u 10% korting.
U kunt pinnen of contant afrekenen bij de theaterkassa.

De opening van de expositie is op dinsdag 28 november 2017 om 19.30 uur.
De expositie is te bezichtigen tot donderdag 11 januari 2018 van maandag t/m vrijdag van 9.00-22.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Tijdens de kerstperiode kunnen de openingstijden afwijken.

 
haas-op-standaard

Anja Postmus

Anja Postmus begon rond 2010 met het gebruik van papier-maché op haar schilderijen, de bladeren van de bloemen leken zo van het doek af te komen. Vervolgens maakt ze beelden van papier-maché, massief van papier met behangplaksel.

                                                          

gort2Simon Gort

Hout, een prachtig, duurzaam materiaal met ongekende mogelijkheden. Simon Gort maakt o.a. beelden, meubels, wanddecoraties, vrachtauto’s (voor de sier) en ladekastjes.

De kastjes worden gemaakt uit één stuk hout. Deze balk of stuk stam/tak wordt eerst helemaal  uit elkaar gezaagd met een lintzaag. Daarna op de juiste plek weer nauwkeurig vastgelijmd en tenslotte geschuurd en voorzien van handgreepjes en eventueel geolied. Door dit heel secuur te doen is vaak niet te zien dat het stuk hout uit elkaar is geweest. 

ezeltjemet-tekstkopie-1


Marianne Schipper 

“In 1996 ben ik begonnen met een cursus grafische technieken, met name ets en zeefdruk. Ik deed dit bij Parkexpressie in Alphen aan den Rijn en kreeg les van docent/kunstenaar Trees Klijn. Vanaf dat moment ben ik er niet meer mee opgehouden. Mij boeit de herhaling van de grafische techniek, doorgaan met lijn, vorm en kleur, al drukkend ontstaan er nieuwe ideeën. Diverse technieken combineer ik vaak met elkaar, gebruikmakend van de meest uiteenlopende materialen. Stof, papier, gaas, plastic, dun metaal of hout, alles wat door de drukpers kan probeer ik uit. Het voelt als spelen, en ja, ik speel graag”

 

Piem Aukes piem-halszaken-2

Over haar werk: schilderen, en tegenwoordig ook werken met textiel, blijft een zoektocht naar nieuwe vormen, nieuwe inzichten, van de eenvoudigste dingen zoals kralen, tot groot werk ergens tussen abstract en realisme.

 

img_20170218_004649_940
Anne Meiborg

Anne Meiborg is begonnen met glassieraden en bedels. Daarna heeft Anne een opleiding in lederverwerking gevolgd. Lederen tassen, sporttassen, portefeuilles is haar passie geworden.