Pieter Jouke – Gloeiende Plaat

Pieter wil de wereld graag een stukje beter maken. Maar ja, dan zal hij die wereld eerst even beter moeten begrijpen. En dat is lastig, want meestal leeft hij in zijn eigen wereld. In een hoofd dat bol staat van de gedachten. Van de hersenactiviteiten. De gedachtenspinsels. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen, slaat zijn fantasie op hol. In ‘Gloeiende Plaat’ spuit alles eruit.

Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van ‘De Staat van Verwarring’, ‘Padoem Patsss’ en ‘Zondag met Lubach’. En nu ook van ‘Gloeiende Plaat’. Wat een wereld!

ZATERDAG 28 MAART 2020

Genre: cabaret

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 17,50 (met drankje) of € 13,00 (met drankje) – 25% korting met de CABARET CARROUSEL ga naar DEZE LINK>> 

Hoe werkt de Cabaret Carrousel? Vul eerst in met hoeveel personen je graag  wilt komen. Klik vervolgens door, vul je gegevens in en geef daarna jouw keuze uit 7 cabaretvoorstellingen aan. Laat je verrassen door nieuw en bekend cabarettalent!! Je hebt de keuze uit: Guido Spek (17 OKT), Louise Korthals (18 OKT), Klaas Prins (9 NOV), Arjan Kleton (6 FEB), Stefano Keizers (20 FEB), Daan Boom (17 MRT) en Pieter Jouke (28 MRT).

 

 

Foto: Thierry-Schut