Pubquiz

reserveer hier uw theaterkaartje>

reserveer hier uw hamburgermenu>

 

Voorafgaand aan de Pubquiz kunt u gebruik maken van een heerlijk hamburgermenu. Deze wordt vers bereid door Edwin van den Heuvel van Koksvisie. Er is ook een vegetarische variant! Kosten: € 9.50 per persoon. Aanvang 19.00 uur.

Deelnemen aan de Pubquiz is een perfecte manier om uit te gaan met je vrienden. Samen zijn jullie immers slimmer dan de rest! Bewijs het maar! Kom naar de Evertshuis Pubquiz op zaterdag 14 januari 2017. Ook deze avond is quizmaster Chris Piguillet van de partij.

De avond start met een korte uitleg van Chris. Hij schotelt de deelnemers meerdere rondes van elk tien (open) vragen voor. In teamverband zoek je naar het antwoord dat vervolgens op het antwoordvel wordt geschreven. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes (‘van wie is deze baard?’ of ‘hoe heet dit dier?’) en muziekrondes (‘wat is de titel van deze hit?’ of ‘van welke tv-serie is deze tune?’). Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken. Correcte antwoorden worden beloond met punten. Het team dat na afloop de meeste punten heeft verzameld, mag zich Pubquizkampioen noemen. Zij gaan met het prijzenpakket naar huis. Champagne!

Tussen de vragenrondes door wordt er geregeld een rondje ‘Petje op/Petje af’ gespeeld. Ook hiermee zijn prijzen en punten te verdienen.

Deelname aan de Pubquiz kost € 18,- per tafel. Aan een tafel zitten minimaal vier, maximaal zes personen. Zoek snel een team bij elkaar en kom ook! Geen compleet team kunnen vinden, geef je dan toch op. Wij zorgen ervoor dat je je plekje in een team vindt. Inloop vanaf 20.00 uur. Om 20.30 uur gaat de Pubquiz van start.

* De Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen. Teams van vrienden, collega’s of familieleden nemen het tegen elkaar op. Welk team weet de meeste vragen goed te beantwoorden? Vragen die overal over kunnen gaan: sport, nieuws, muziek, films en meer. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles komt aan bod. Een avond als dit heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Je weet dat je het antwoord kent, maar kom er maar eens op! De Pubquiz staat garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Zonder gedoe dat mensen ‘voor gek staan’. Je speelt in een team en zult zien dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt in het beantwoorden van de vragen!

Zaterdag 14 januari 2017
Aanvang 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur
Deelname € 18,- per tafel (minimaal 4, maximaal 6 personen)
Van tevoren opgeven!