Theaterkijkers

Theaterkijkers zijn jongeren tussen de 15 en 21 jaar. Ze zijn geïnteresseerd in muziek, theater, cabaret, toneel, dans en kunst.  Hebben overal wel een mening over en willen die graag met ons delen.  Dat doen ze dan ook! En ze mogen gratis naar het theater. Voor theaterseizoen 2018-2019 hebben we zes theaterkijkers gevonden en hieronder stellen zij zichzelf voor.

Daniëlle van Veen
Mijn naam is Daniëlle. De afgelopen achttien jaar heb ik veel te maken gehad met kunst, muziek en theater. Zo bezocht ik bijvoorbeeld veel voorstellingen en optredens. Daarnaast heb ik tijdens mijn VWO-opleiding veel kennis opgedaan over kunst en cultuur, waarbij ik zelf ook een aantal werken heb moeten presenteren. Als theaterkijker probeer ik me nog meer te verdiepen in de kunst van het theater en mijn schrijfvaardigheid te verbeteren. Ik ga in ieder geval genieten van de voorstellingen.
Lees hier de recensies van Daniëlle >>

 

Marieke Naus
Ik ben Marieke en ik 17 jaar oud. Ik houd ontzettend veel van theater. Zelf zit ik al 11 jaar lang op het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Ik heb al in vele voorstellingen gespeeld. Ik hoop dit theaterseizoen te genieten van mooie voorstellingen en me te laten inspireren!

 

Dwayne Pouw
Mijn naam is Dwayne Pouw. Ik ben een achttienjarige Kunst & Economie student aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Met deze studie proberen wij de kunstwereld aan de economische wereld te koppelen. Naast mijn studie ben ik werkzaam in de horeca en vind ik het erg leuk om het theater te bezoeken. Vooral stukken die een komische kant hebben spreken mij het meest aan, maar ik sta open voor alle soorten. Zolang er maar gelachen kan worden!
Lees hier de recensies van Dwayne>>