Vier het Leven – Cor Bakker en vrienden

Cor Bakker, ambassadeur van Vier het Leven, en zijn vrienden geven speciaal voor de stichting Vier het Leven een feestelijke matineevoorstelling in Het Evertshuis.

Drie muzikale zwaargewichten ontmoeten elkaar in deze prachtige voorstelling. Chansonnier Philippe Elan en zanger Gerard Alderliefste brengen de allermooiste, leukste en bekendste liedjes ten gehore van o.a. Jacques Brel, Wim Sonneveld, Drs P. en Ramses Shaffy. Dit alles wordt op onnavolgbare wijze begeleid en gepresenteerd door pianist Cor Bakker. Uiteraard wordt de zaal ook uitgenodigd om het zeer bekende repertoire mee te zingen. Het is een voorstelling waarna u gegarandeerd met een blij gevoel naar huis gaat!

Komt u ook? U kunt zich telefonisch via 035-524 51 56 aanmelden. De kosten voor dit evenement bedragen € 37,50 p.p. inclusief toegang, begeleiding en vervoer, een kopje koffie/thee bij binnenkomst en een drankje na afloop. Heeft u geen begeleiding en vervoer nodig? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt uw kaartje dan bij het Evertshuis online reserveren, telefonisch via 0172-618484 of per mail via info@evertshuis.nl. De kosten bedragen dan € 30,00 p.p. Om 13.30 uur wordt u verwacht voor een kopje koffie met iets lekkers, waarna de voorstelling om 14.30 uur begint.

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. Wilt u meer informatie over de activiteiten van Vier het Leven? Kijk op www.4hetleven.nl.

Zondag 26 november 2017
Inloop vanaf 13.30 uur
Aanvang voorstelling 14.30 uur
Entree: € 30,00 (inclusief consumpties) reserveren via het Evertshuis
Entree inclusief vervoer en begeleiding: € 37,50 (inclusief consumpties) reserveren via tel. 035-5245156