Vrienden

vriendenvisual

Met het Evertshuis bezit Bodegraven-Reeuwijk een theater waarin wekelijks iets te beleven is op het gebied van theater, muziek, film, cabaret en kunst. Daarnaast heeft het Evertshuis ruim oog voor culturele programma’s in de gehele gemeente. Om dit te ondersteunen zijn veel bezoekers een Vriendschap met ons aangegaan. Word ook Vriend en draag zo bij aan een levendig Evertshuis. 

Ja! Ik word Vriend van het Evertshuis »

Ja! Wij worden Duo-Vriend van het Evertshuis »

Artiesten die volle zalen trekken worden in het Evertshuis afgewisseld met intieme voorstellingen voor liefhebbers van een bepaald genre. Het Evertshuis kent een grote groep bezoekers voor de theatervoorstellingen en de activiteiten zoals de wisselende kunstexposities, filmavonden, Ukkieconcerten, popkoor Fabulous! en de busreizen naar musea en operavoorstellingen. 

Evertshuis is meer dan een theater, het is ook een actief cultureel centrum dat zich inspant om alle groepen binnen Bodegraven-Reeuwijk te bereiken. Naast de hierboven genoemde activiteiten heeft Evertshuis ook eigen producties, zoals ’Evertshuis Interviewt…‘ en verzorgt het de lokale invulling van Maand van de Geschiedenis en ‘Evertshuis Crew’ voor jongeren. 

Vriend van het Evertshuis
Als Vriend van het Evertshuis ondersteunt u met een relatief kleine financiële bijdrage het kleine team van professionals dat samen met tientallen vrijwilligers zorgdraagt voor al die activiteiten. Het tarief voor de Vriendschap bedraagt € 27,50 per persoon per jaar. Het tarief voor een Duo-Vriendschap bedraagt € 45,00 per twee personen per jaar.

Vriend zijn van het Evertshuis biedt de volgende voordelen:

  • Exclusieve voorverkoop voor tickets van het theaterprogramma. Vrienden kunnen de beste plaatsen uitkiezen, ook bij voorstellingen van landelijk bekende artiesten. 
  • 10% korting op één ticket per theatervoorstelling (twee tickets voor Duo-Vrienden).
  • Gratis toegang voor de feestelijke seizoenspresentatie in mei.
  • Gedurende het gehele jaar last-minute aanbiedingen voor diverse voorstellingen.

Gouden Vriendenkaart (nieuw dit seizoen)

Als u voor 10 verschillende voorstellingen in het theaterseizoen 2018-2019 een kaartje koopt, ontvangt u van ons de Gouden Vriendenkaart. Hiermee kunt u het seizoen 2018-2019 gratis naar voorstellingen in het Evertshuis die door ons geprogrammeerd zijn. Er zijn echter een paar voorwaarden:

  • Mits deze voorstelling niet is uitverkocht mag u gratis naar de voorstelling.
  • U laat uw gouden vriendenpas op de dag van de voorstelling bij de kassa zien en wij zorgen dat u één vrijkaart krijgt voor deze voorstelling.
  • Voor DUO-vrienden geldt dat u recht heeft op twee vrijkaarten voor deze voorstelling.
  • Het geldt echter niet voor de pubquiz, Operabusreis, Kunstbusreizen, Flashback ’94, LTO, festivals en de voorstelling ‘Selamat Makan’  van Roy en Hedy Grünewald .

Voor iedereen
Het Evertshuis is er voor iedereen. Ook voor mensen die niet gemakkelijk zelf naar het theater kunnen komen. Een deel van de Vriendenbijdragen wordt daarom gebruikt om een aantal tickets kosteloos, of tegen een sterk gereduceerd tarief, aan te bieden aan instellingen in onze gemeente die zorg dragen voor bewoners met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. 

Word ook Vriend!
Helpt u mee om het Evertshuis en haar culturele activiteiten in stand te houden? Wij rekenen op u. Vul het aanmeldformulier in en retourneer dit aan het Evertshuis.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!