Vrienden

THEATERSEIZOEN 23-24 

Draagt u het Evertshuis een warm hart toe? Gaat u graag een avondje uit in het leukste theater van Bodegraven-Reeuwijk? Steun ons dan en word ook vriend of duo-vriend voor een gezellig, mooi en verrassend nieuw theaterseizoen.

U bent als eerste op de hoogte van het programma, exclusieve voorverkoop en krijgt 10% korting op voorstellingen en films.

SPECIALE VRIENDEN ACTIE!!

Ontvang 2 GRATIS filmkaartjes voor een film naar keuze!! Bent u (duo)vriend seizoen 23/24 en geeft u een vriendschap cadeau, dan krijgt u een kadootje van ons. Stuur een mail naar info@evertshuis.nl en maak iemand anders ook VRIEND of DUO-VRIEND!

Seizoen 2023-2024 loopt van 1 mei 2023 tot 1 juni 2024.

 

Ja! Ik word Evertshuis VRIEND 23/24 – € 27,50 per seizoen – VRIENDSCHAP 23-24

Ja! Wij worden Evertshuis DUO-VRIEND 23/24 – € 45,00 per seizoen – DUO-VRIENDSCHAP 23-24

*na betaling van uw (duo)vriendschap krijgt u een unieke code waarmee u het hele seizoen tickets kunt reserveren met vriendenkorting. Vanaf aankomend seizoen kunt u ook weer via automatische incasso betalen.

VOORDELEN VRIENDEN:

  • U steunt uw lokale theater.
  • U heeft toegang tot de opening van ons culturele seizoen, de Preview Avond is op zaterdag 2 september 2023.
  • U krijgt exclusieve voorverkoop voor tickets van het theaterprogramma.
  • 10% korting op theater-, muziekvoorstellingen en films.
  • Exclusieve vriendenbijeenkomst.  Dit is onder meer een gespreksavond met de directeur van het Evertshuis over de plannen en een VIP-avond/ inleiding bij een voorstelling.
  • Last-minute aanbiedingen, exclusief voor vrienden.

VRIENDEN HEB JE NOOIT TE VEEL

Wij willen alle cultuurliefhebbers in dit seizoen, maar ook de jaren daarna mooie voorstellingen van dansscholen uit de regio, toneelverenigingen, lokale bands, films, jeugdtheater, (on)bekende theatermakers en exposities blijven voorschotelen. Het Evertshuis is er voor ALLE inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Het Evertshuis is meer dan een theater, het is een gezellig DORPSHUIS dat zich inspant om alle groepen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bereiken. Wij organiseren niet alleen culturele activiteiten voor volwassenen, maar ook musicallessen en BRAVO! activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar.

Met uw bijdrage ondersteunt u het Evertshuis om bijvoorbeeld extra activiteiten voor de jeugd en ouderen te kunnen organiseren. Ons kleine team van professionals zorgt samen met tientallen vrijwilligers voor levendigheid en gezellige culturele activiteiten.

Kortom, het Evertshuis is er voor iedereen.

Namens het hele team,

DANK VOOR UW VRIENDSCHAP!