Vrienden

De VRIENDENVERKOOP SEIZOEN 21/22 is gestart op VRIJDAG 11 JUNI!! Dit jaar brengen we eerst alle voorstellingen en films t/m 31 december 2021 in de verkoop. Later in het jaar brengen we ook de voorstellingen van 2022 online. De kaartverkoop gaat via onze WEBSITE, onze theaterkassa blijft wegens de coronamaatregelen nog even gesloten

Bent u nog geen (duo)vriend, maar draagt u het Evertshuis wel een warm hart toe? Steun ons dan en word ook vriend of duo-vriend voor een seizoen vol PLEZIER, ONTSPANNING, VERWONDERING, VERRASSING en ONTROERING in ons culturele dorpshuis.

Ja! Ik word Evertshuis VRIEND 21/22 – € 27,50 per jaar AANMELDEN

Ja! Wij worden Evertshuis DUO-VRIEND 21/22 – € 45,00 per jaar AANMELDEN

VOORDELEN VRIEND OF DUO-VRIEND

  • U draagt het Evertshuis een warm hart toe.
  • Exclusieve toegang opening cultureel seizoen (4 september 2021)
  • U krijgt exclusieve voorverkoop voor tickets van het theaterprogramma (START 11 JUNI 2021 om 12 uur)
  • 10% korting op alle theatervoorstellingen per vriend / twee tickets voor Duo-Vrienden.
  • 2 keer per jaar een vriendenbijeenkomst, dit is onder andere een gespreksavond met de directeur van het Evertshuis over de plannen en een VIP-avond/ inleiding bij een voorstelling.

VRIENDEN HEB JE NOOIT TE VEEL

Wij willen u, cultuurliefhebbers, in seizoen 21/22 en de jaren daarna ook mooie voorstellingen van dansscholen uit de regio, toneelverenigingen, lokale bands, films, jeugdtheater, (on)bekende theatermakers en exposities blijven voorschotelen. Het Evertshuis is er voor ALLE inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het Evertshuis is meer dan een theater, het is een CULTUREEL DORPSHUIS dat zich inspant om alle groepen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bereiken. Wij organiseren niet alleen culturele activiteiten voor volwassenen, maar ook theaterlessen en BRAVO! activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar.

Met uw bijdrage ondersteunt u het Evertshuis om bijvoorbeeld extra activiteiten voor de jeugd te kunnen organiseren, zoals de Jeugdtheatermiddag in de herfstvakantie en nog veel meer. Ons kleine team van professionals zorgt samen met tientallen vrijwilligers voor levendigheid en prachtige culturele activiteiten.

Kortom, het Evertshuis is er voor iedereen.

Namens het hele team,

DANK VOOR UW STEUN!!