Word ook Vriend van het Evertshuis

logo-vrienden-van-het-evertshuis

Het is bijzonder dat een relatief kleine gemeente als Bodegraven-Reeuwijk beschikt over een theater zoals het Evertshuis. Met vrijwel wekelijks een interessante programmering. Bij aanvang van het seizoen 2016/2017 tellen we zestig voorstellingen. En dan te weten dat er in de loop van het seizoen nog meer activiteiten volgen!

U begrijpt dat het instandhouden van het Evertshuis geld kost. Veel geld. Om die reden is Stichting Vrienden van het Evertshuis in het leven geroepen. De Vrienden dragen het Evertshuis een warm hart toe. Niet alleen om de theaterprogrammering, maar ook om de betekenis die het Evertshuis in de gemeente heeft.

Tientallen vrijwilligers zetten zich met regelmaat in om interessante activiteiten te organiseren. Laat hen niet in de kou staan, maar ondersteun hun inspanningen. Er zijn vrijwilligers actief op alle vlakken waarop het Evertshuis werkt: kunstexposities, kunstreizen, films, kunstcafé, operabus en veel meer. Ook het koor Fabulous! is een vrijwilligersactiviteit.

Evertshuis is daarnaast de uitvoerder van het sociaal-culturele programma Bravo! bij de jeugd en het belangrijke Bravo!+Plus voor senioren. Gemeentebreed komen veel mensen -soms voor het eerst- in aanraking met culturele verenigingen, sportclubs of andersoortige activiteiten. Alles met het doel om mensen aan te sporen om mee te (blijven) doen in de maatschappij.

Vriend van het Evertshuis bent u voor € 27,50 per persoon per jaar. Als blijk van waardering biedt uw aanmelding de volgende voordelen:

– 10% korting op twee kaartjes per theatervoorstelling
– jaarlijks vriendenfeest
– speciale aanbiedingen

Word ook Vriend! U doet dit heel gemakkelijk door uw Vriendenlidmaatschap via de button bovenaan toe te voegen aan uw winkelwagen. Alvast van harte bedankt voor uw bijdrage!