Congres- en vergaderlocatie

De prachtige locatie van het Evertshuis leent zich voor allerhande evenementen. Het leent zich bij uitstek als vergadercentrum of als dé locatie voor uw voorstelling en afterparty. Het hart van de locatie wordt gevormd door het Grand Café. Hier is altijd ruimte voor een drankje en wat lekkers om te eten. U neemt relaxt plaats op de hoge barstoelen, de lage zitjes of op de loungebank. Bij de voorbereidingen van uw bijeenkomst of vergadering bieden wij graag ondersteuning. Of het nu gaat om catering of techniek voor uw presentatie. Wij nemen graag uw zorgen uit handen. Wat uw specifieke wens ook is, alles is bespreekbaar!

Theaterzaal 240 tot 400 personen

Naast het gezellige Grand Café vinden we de theaterzaal. Dit is een zogenaamde vlakkevloer theater met een capaciteit van 240 personen op de tribune. Uiteraard is de ruimte voorzien van goede audio/video apparatuur en de belichting die je mag verwachten bij zo’n zaal. 

In de theaterzaal vinden regelmatig theatervoorstellingen plaats, maar het biedt ruimte aan veel meer! Zoals congressen, bedrijfsfeesten, presentaties of modeshows. De zaal is zo opgebouwd dat de tribune kan worden ingeschoven. Hierdoor is de theaterzaal ook een ultieme plek voor grotere (bedrijfs)feesten met artiesten waarbij een bar in de zaal kan worden geplaatst. Ook biedt het zo ruimte aan bijeenkomsten met meerdere groepen in één zaal. Het Evertshuis beschikt over meerdere vergaderzalen zodat ook breakout-sessies in andere ruimtes kunnen worden georganiseerd.

Vergaderzalen

Evertshuis kent vier vergaderzalen op de eerste verdieping. Het paradepaardje is de zogenaamde heerenkamer. De ruimte is vrij populair bij ondernemers, trainers en adviesbureaus die hun relaties graag in een sfeervolle ruimte begroeten. De drie andere ruimtes hebben alle drie een verschillende afmeting, er is voor elke groepsgrootte een ruimte beschikbaar.
Naast de vier vergaderruimten bevindt zich, aangrenzend aan de Croleszaal, een vrije ruimte waar een aantal werkplekken is gesitueerd. Hiervan wordt regelmatig gebruik gemaakt door onder andere zzp’ers.

 • Evertszaal 36 personen
  De zaal is ingericht als boardroom, en daarmee erg geschikt voor vergaderingen of rondetafelgesprekken. De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing, eigen garderobekast, kleine pantry, whiteboard en beamer.
  De zaal is genoemd naar notaris Everts. Deze liet een vermogen na aan gemeente Bodegraven met de bepaling dat dit besteed diende te worden aan een culturele voorziening. Hierop besloot de gemeente de voormalige werkplaats van zaadhandel Turkenburg te kopen en deze de bestemming te geven die het nu nog heeft: een centrum voor kunst, cultuur en educatie.
 • Turkenburgzaal20 personen

  De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing en een whiteboard.
  Het Evertshuis is sinds de oprichting (1993) gevestigd in de gevestigd voormalige werkplaats van zaadhandel Turkenburg, destijds gelegen aan de Spoorstraat. In 2014 is dit pand grondig gerestaureerd en er is nieuwbouw aan toegevoegd. De fotowand in de zaal toont een stukje historie.

 • heerenkamerHeerenkamer20 personen
  De meest luxe ruimte van het Everthuis is de Heerenkamer. Oude glorie en rijke historie komen in deze kamer aanbod. Bij binnenkomst staan er twee grote clubfauteuils op u te wachten.
  De kamer heeft de beschikking over een beamer, presentatiescherm, pantry, kapstok en sfeerverlichting.
 • croleszaalCroleszaal8 personen
  Kenmerkend aan deze ruimte is de glazen zijwand. In de zaal is een whiteboard aanwezig.

 

Catering

horecaHet grote geheim van het Evertshuis betreft de catering. Chef-kok Edwin van den Heuvel van onze huis-cateraar Koksvisie bereidt de lekkerste gerechten van mooie, verse ingrediënten. De presentatie is restaurantwaardig en de smaak…  heerlijk, ook daarom komen alle gasten graag elke keer weer terug bij het Evertshuis.

Voor informatie over het gebruik van zaalruimte kunt u met contact opnemen met Christie Lourens via e-mail of telefoon 0172-618484