142

Congres- en vergaderlocatie

De prachtige locatie van het Evertshuis leent zich voor allerhande evenementen. Het hart van de locatie wordt gevormd door het Grand Café. Hier is altijd ruimte voor een drankje en wat lekkers om te eten. U neemt relaxt plaats op de hoge barstoelen, de lage zitjes of op de loungebank.

 

Theaterzaal

Naast het gezellige Grand Café vinden we de theaterzaal. Dit is een zogenaamde vlakkevloer theater met een capaciteit van 240 personen op de tribune. Uiteraard is de ruimte voorzien van goede audio/video apparatuur en de belichting die je mag verwachten bij zo’n zaal. 

In de theaterzaal vinden regelmatig theatervoorstellingen plaats, maar het biedt ruimte aan veel meer! Zoals congressen, bedrijfsfeesten, presentaties of modeshows. De zaal is zo opgebouwd dat de tribune kan worden ingeschoven. Hierdoor is de theaterzaal ook een ultieme plek voor grotere (bedrijfs)feesten met artiesten waarbij een bar in de zal kan worden geplaatst. Ook biedt het zo ruimte aan bijeenkomsten met meerdere groepen in één zaal. Het Evertshuis beschikt over meerdere vergaderzalen zodat ook breakout-sessies in andere ruimtes kunnen worden georganiseerd.

 

Vergaderzalen

Evertshuis kent vier vergaderzalen op de eerste verdieping. Het paradepaardje is de zogenaamde herenkamer. Een sociëteitskamer waar tot 20 personen een mannen-onder-elkaar-avond kunnen hebben. Maar er is niets op tegen om in deze ruimte een strikt zakelijk gesprek te voeren. Sterker nog, de ruimte is vrij populair bij ondernemers, trainers en adviesbureaus die hun relaties graag in een sfeervolle ruimte begroeten.

De drie andere ruimtes hebben alle drie een verschillende afmeting, er is voor elke groepsgrootte een ruimte beschikbaar.

 

Catering

Het grote geheim van het Evertshuis betreft de catering. Chef-kok Edwin van den Heuvel van onze huis-cateraar Koksvisie bereidt de lekkerste gerechten van mooie, verse ingrediënten. De presentatie is restaurantwaardig en de smaak…  heerlijk, ook daarom komen alle gasten graag elke keer weer terug bij het Evertshuis.

 

Voor informatie over het gebruik van zaalruimte kunt u met contact opnemen met Christie Lourens via e-mail of telefoon 0172-618484