Aan tafel met Charles Dickens door ‘Op Verhaal’

Na het succes van het Dahldiner en Couperus Culinair neemt Op Verhaal u nu mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen. 
 
Verhalen van Dickens moet je beleven met ál je zintuigen. Hij is een meester in het beschrijven van kleurrijke personages. Aan de hand van Dickens’ woorden struin je met ze mee door het Londen van anderhalve eeuw geleden. Je voelt je samen met Oliver Twist ongemakkelijk in het donkere rovershol van Fagin en ruikt de geurige thee in de porseleinen kopjes van de rijke dames.
 
Net zo rijk aan klanken, geuren en smaken is het verteldiner ‘Aan Tafel met Charles Dickens’. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen bekende en minder bekende verhalen van Dickens tot leven. Ze worden muzikaal begeleid door Onno van Tongeren, virtuoos en met veel gevoel voor storytelling. Aan de hand van het kookboek ‘Aan Tafel met Charles Dickens’ van Josephine Leeuwenhoek zorgt de kok voor een smakelijk driegangendiner. Een diner dat op de tafel van Charles Dickens zelf niet zou misstaan!
 
DONDERDAG 29 DECEMBER 2022

SPECIAL/ TONEEL + DINER

AANVANG 17.30 uur

ENTREE € 37,50 (voorstelling incl. diner)*

*Om in de kerstsfeer te blijven eten we gezamenlijk in de foyer. En hoe, dát is nog een verrassing!

Vertellers: Janneke Tanja en Frank Belt – Muziek: Onno van Tongeren

Regie: Robin Kisjes

Beeld Mariange Schilham
 
Meer info www.opverhaal.nl