Alexander Broussard & band ‘003’ – The Billy Joel Experience

YES! Pianist/zanger/entertainer Alexander Broussard komt weer naar het Evertshuis! Vorig jaar zomer gaf hij een geweldig soloconcert in onze theaterzaal en nu komt hij met zijn hele band. Ze brengen een wervelende ode aan de ‘Piano Man’ én ze stonden dit jaar in de halve finale van de SBS6 talentenshow ‘We Want More’. Kortom, een feest voor liefhebbers van Billy Joel en muziek in het algemeen! 

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum, van klassieke meezingers als “The Piano Man” tot swingende rockers “My life” en “Only the good die young” en prachtige ballads als “Honesty”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (71) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Zanger en pianist Alexander Broussard en de vijfkoppige live band ‘003’ vonden het tijd voor een welverdiende ode.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer met een indrukwekkend cv (Najib Amhali’s PlusSupportAct, Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, e.a.). Met zijn band ‘003’ bracht hij een vijftal singles en een live album uit, tot gemeenschappelijk werd besloten het Billy Joel repertoire onderhanden te nemen.

ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

MUZIEK

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 20,00 (incl. drankje)*

*met coronatoegangsbewijs, voor meer informatie zie ons Corona Protocol

Foto Lex Putman

Meer info via www.billyjoelexperience.nl