Apennoten – Zoveel Kleuren (2+) om 16:00 uur

Deze voorstelling is verplaatst van 19 juni i.v.m. de coronamaatregelen. Uw tickets blijven geldig en u wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Er zijn twee voorstellingen, om 14:00 uur én om 16:00 uur. Kinderen mogen naast elkaar en naast volwassenen zitten. De ‘grote mensen’ moeten voorlopig nog wel op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Onze gastvrouwen brengen u naar uw plaats.

Alvast bedankt voor je begrip en veel plezier!

Leuke interactieve en educatieve theatervoorstelling voor de allerkleinsten! Een theatervoorstelling voor kleuters waarin muziek centraal staat. Niet alleen op het podium, jonge bezoekertjes (en hun ouders!) mogen ook meespelen. Muziek maken, dát doe je samen! In de show komen de bekendste en leukste Apennotenliedjes voorbij.

Het trio bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Nienke is de zangeres van Apennoten, bekend van Zappelin. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV).

ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020

Genre: Jeugd en familie (2+)

Aanvang: 16.00 uur

Duur: 40 minuten

Entree: € 10,00 (exclusief drankje)