De favoriet van… Leo Hörnig

favoriet-leo

Op maandag 9 mei startten we een rubriek op onze Facebookpagina. Elke maandag vertelt iemand naar welke voorstelling hij of zij speciaal uitkijkt. Het startschot werd gegeven door Evertshuisdirecteur Leo Hörnig.

Leo: „Ik ben groot fan van The Doors. Op mijn achttiende luisterde ik naar alles van hen. Mijn favoriet is LA Woman. Die plaat is door mij letterlijk grijs gedraaid. Bij het samenstellen van het programma vernam ik dat er een tributeband bestaat genaamd The Doors in Concert. Deze band speelt voor volle zalen in binnen- en buitenland. En het mooiste: ze waren nog te boeken voor ons theater. Ik was meteen verkocht. Dit wil ik graag meemaken! En waar liever dan in ons eigen theater. Ik ben dan wel directeur, maar dit soort beslissingen neem ik niet alleen. In het Evertshuis blijken meer The Doors fans te zijn, al vrij snel kwamen we samen tot het besluit deze band te boeken.”

„Komende woensdag verzorgen wij een Sneak Preview met een vooruitblik op het komende theaterseizoen. Het behoeft geen uitleg dat we natuurlijk ook voorproefje van deze voorstelling laten zien. Ik ben en blijf fan van deze geweldige muziek.”

THE DOORS IN CONCERT, ZATERDAG 20 MEI 2017 – volgend jaar dus!
http://www.evertshuis.nl/the-doors-in-concert-celebration