Amsterdams Studenten Cabaret Festival – Finalistentournee

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF)​ is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten en in 2020 wordt het ASCF voor de 27e maal georganiseerd.

De finale van het festival vond plaats op 6 oktober in het DeLaMar Theater​, waar de finalisten Luuk van der Vaart,  Marieke Peper en Luuk Ransijn de strijd aangingen. Uiteindelijk was er één overduidelijke winnaar: Luuk van der Vaart nam zowel de jury- als publieksprijs mee naar huis! Voormalige winnaars zijn onder andere: De Partizanen​, Tim Fransen​, Pieter Derks​, Alex Ploeg​, Andries Tunru, Kasper van der Laan en Davey Turnhout. De grappigste barman/ comedian van Nederland, Arjan Kleton, zal deze hilarische avond in het Evertshuis presenteren. Laat je verrassen door deze cabarettalenten!

De grappigste barman/ comedian van Nederland, Arjan Kleton, zal deze hilarische avond in het Evertshuis presenteren. Laat je verrassen door deze cabarettalenten!!

DONDERDAG 29 OKTOBER 2020

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 17,50*

*Vanwege de nieuwe aangescherpte maatregelen is de horeca gesloten. Gezondheid van iedereen staat voorop! Wij ontvangen u gastvrij en veilig in onze intieme theaterzaal. Max. 30 personen. Er is geen pauze, u kunt uw jas meenemen in de zaal.