Amsterdams Studenten Cabaret Festival – Finalistentournee

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaret evenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

Het ASCF bestaat uit drie avonden: twee halve finales en de finale. In de halve finales strijden beide avonden drie cabaretiers om een plek in de finale. Het publiek kiest van elke avond een winnaar die meteen doorstroomt naar de finale. Daarnaast geeft de organisatie nog een wildcard weg aan een derde halve finalist, waardoor er 3 finalisten in De La Mar staan, waar zij zullen strijden om de publieks- en de juryprijs.  ASCF werd eerder gewonnen door o.a. Tim Fransen, Pieter Derks, Merijn Scholten (van De Partizanen), Alex Ploeg, en Kasper van der Laan. De finalisten trekken daarna door het land met hun FINALISTENTOURNEE.

De grappigste barman/ comedian van Nederland, Arjan Kleton, zal deze avond in het Evertshuis presenteren. Laat je verrassen door deze cabarettalenten!!

ZATERDAG 12 FEBRUARI 2022

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 17,50 met drankje*

*met coronatoegangsbewijs (of de dan geldende maatregelen)

Meer info over het festival, deelnemers en de finale in De La Mar theater:  www.ascf.nl/