Big Fat New Years Party met Have a Cigar en Little Stef

ONDER VOORBEHOUD IVM CORONAMAATREGELEN

Begin het jaar goed met de rock ’n soul van Little Stef en de passievolle pop- en rockcovers van Have a Cigar. De bands uit Bodegraven zullen net als in 2020 een speciaal programma neerzetten voor een knallend nieuwjaarsfeest.

Little Stef is een 12-koppige band rondom zangfenomeen Stephanie van Bunningen. De band heeft haar sporen als allround coverband in de afgelopen 18 jaar ruim verdiend. Het repertoire varieert van rock ‘n roll uit de jaren 50 tot en met hedendaagse Top 40 songs. Blues, rock, funk, soul, reggae, pop, you name it… Little Stef plays it!

Have a Cigar bestaat uit 5 mannen en ze spelen covers van onder andere Pink Floyd, Pearl Jam en Led Zeppelin. Van psychedelische rock uit de jaren zestig tot en met stonerrock van nu, Have a Cigar speelt het. Ze geven alles wat ze hebben en dat is een heleboel!

Voor dit concert zullen de bands ook samen de oefenruimte ingaan om een boeiende gezamenlijke set te spelen. De ‘Big Fat New Years Party’ met Little Stef en Have a Cigar is een compleet avondje uit voor iedereen!

ZATERDAG 9 JANUARI 2021

EVENEMENT

AANVANG 20:00 uur

ENTREE € 10,00

Foto: Don vd Meer