Maas theater en dans – Boef 4+

VOORJAARSVAKANTIE AANRADER!!

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. Boef is een boevenavontuur voor kids. Met zwarte maskers, grappige mimetechniek en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een eenvoudige puzzel. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen? Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere een spannende whodunit voor kleuters.

Na de voorstelling is er in de theaterzaal een GRATIS workshop ‘Boeven vangen’ voor alle kleine boeven in de zaal. Deze workshop wordt gegeven door een theaterdocent van Maas Theater en Dans.

Hoe sluipt een boef als hij bang is? Hoe vang je handen die alles willen stelen? En wie verzint het slimste plan om de politie om de tuin te leiden. In deze workshop ga je samen met een theaterdocent en een echte politieagent op zoek naar de boef in jezelf. We mimen ons door een spannend boevenavontuur en eindigen in een spectaculaire boevenvang-act.

WOENSDAG 26 FEBRUARI 2020

Genre: Jeugd en familie (4+)

Aanvang: 14.00 uur*

Entree: € 10,00 (exclusief drankje)

* gratis workshop na de voorstelling duurt van 15:00 tot 15:45 uur (max. 30 plaatsen)

© Foto Boef Maas theater & dans – Syb