Boer Boris is de Baas (4+) door Klein Amsterdam Producties

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de HERFSTVAKANTIE JEUGDTHEATERDAG. Er zijn leuke activiteiten in de foyer, zoals schminken, dans, poffertjes eten en nog veel meer.

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. De bekende tekeningen van Philip Hopman en de teksten van Ted van Lieshout komen nu ook op het toneel tot leven. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Langzaam vouwen de technici deze open… daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs de vogelverschrikkers! 

Een voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt, over identiteit, en oorzaak en gevolg.  De kijker maakt een dag uit het leven van Boer Boris mee. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie. Als de technici zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen. 

“Wie is er hier de Baas? Jij niet, pas op, afblijven, kijk uit! Waarom zat je nou daaraan, waarom? Wie is er hier de baas? Ja, nou is het stuk, helaas. Wie is er hier de baas? Boer Boris is de baas” 

WOENSDAG 26 OKTOBER 2022

JEUGD & FAMILIE

AANVANG 14:00 uur

ENTREE € 11,50

RESERVEER KIDSHAP POFFERTJES + LIMO + IJSJE (vooraf reserveren verplicht) € 6,00