Cor Bakker en Fay Claassen spelen ‘Cor-i-Fay’ in het Evertshuis

Bij hun theaterconcert ‘Cor-i-Fay’ geven ze de mooiste liedjes een erepodium. Zo komen er Nederlandse juweeltjes voorbij van Annie M.G. Schmidt en het Klein Orkest, maar ook internationale successen van Cole Porter en John Lennon. 

Vanaf het begin van hun samenwerking was het een artistieke liefde op het eerste gezicht tussen pianist Cor en zangeres Fay. ‘Een muzikale romance’, noemen ze het zelf. ,,Midden in een lied werd ik zó door haar stem geraakt, dat de tranen over mijn wangen rolden. Het was een emotionele achtbaan’’, zegt Cor. ,,We halen het beste in elkaar naar boven. Met Fay kan ik alle lagen van een liedje aanboren en er een eigen kleur aan geven. Eén blik is genoeg om samen los van de grond te komen.’’

Zangeres Fay Claassen is drievoudig Edison-winnares en bespeelt veelvuldig de internationale concertpodia. Pianist en alleskunner Cor Bakker behoeft vanwege zijn vele muzikale “kilometers” eigenlijk weinig introductie. Deze twee giganten hebben door hun jarenlange samenwerking een fantastische muzikale chemie ontwikkeld, welke unaniem door publiek en recensenten wordt omarmd.

WOENSDAG 29 SEPTEMBER 2021

MUZIEK

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 23,50 incl. drankje*

*met coronatoegangsbewijs, voor meer informatie zie ons Corona Protocol

Foto Annemieke van der Togt