De Wraak van Lorre (6+) door Epos Ensemble

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de VOORJAARSVAKANTIE JEUGDTHEATERDAG. Er zijn leuke activiteiten in de foyer, zoals gratis schminken. Meer info volgt binnenkort.

In deze voorstelling duizelt het je van de papegaaien, operamuziek en wervelende klanken van vijf verschillende blaasinstrumenten. Dit spannende, knotsgekke verhaal wordt door verteller Benjamin Murck tot leven gewekt. Tosca Menten schreef het boek waar het verhaal op gebaseerd is en het ensemble maakte er een eigenzinnige versie van vol theatrale en interactieve elementen. Meezingen mag, hoeft niet.

Een huisdier hebben is leuk, maar een prachtig opera-zingende papegaai als huisdier hebben is helemaal fantastisch! Jop is dan ook helemaal in de wolken als Lorre bij hem komt wonen en hij kan al gauw niet meer zonder het lieve beestje. Maar helaas is Jop niet de enige die wat in Lorre ziet: ook meneer Panini wil hem graag hebben om héél veel geld aan hem te verdienen in de grote operazalen wereldwijd. De geniepige Panini haalt de raarste streken uit om Lorre van Jop af te pakken, en dát laten Jop en zijn vrienden niet zo maar op zich zitten…

Tosca Menten schreef het boek waar dit verhaal op gebaseerd is, en het ensemble maakte er een eigenzinnige versie van vol theatrale en interactieve elementen. Ook de kinderen zelf zullen aan het zingen gezet worden!

Verteller: Benjamin Murck
Regie: Lotte van Dijck
Scenografie: Nynke Koopmans

Met: fluit, hobo, fagot, hoorn en klarinet

Duur: ca. 45 minuten

WOENSDAG 1 MAART 2023

JEUGD & FAMILIE

AANVANG 14.30 uur

ENTREE € 11,50