Poppentheater Dubbele Jan – Klein, zwart vogeltje (2+)

Deze voorstelling is verplaatst van 7 april naar woensdag 22 september 2021. Tickets blijven geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, neem dan even contact met ons op via info@evertshuis.nl. BEDANKT!

Piep, piep, piep. Is het een muis? Is het een telefoon? Nee, het is een klein zwart vogeltje dat zit daar hoog in de boom. ‘Klein zwart vogeltje’ is een vrolijke voorstelling voor de allerkleinsten en (groot)ouders met veel humor en muziek. Handpoppen en stokpoppen vervullen de hoofdrollen.

Deze voorstelling sluit aan bij de Nationale Voorleesdagen 2021*. Meer informatie hierover vindt u HIER> Het gekozen boek is “Coco kan het!” van Loes Riphagen. Over de schrijfster:

Ik ben zo ontzettend trots dat mijn prentenboek is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2021. Wat een bijzondere eer! Coco kan het! is volgens mij een prentenboek dat veel gezinnen plezier en hopelijk ook inspiratie kan geven, ook juist in deze bijzondere omstandigheden nu we allemaal thuis moeten blijven. Ik hoop dat heel veel ouders, opa’s en oma’s en docenten hun kinderen voorlezen, ‘live’ of via een beeldscherm.

WOENSDAG 22 SEPTEMBER 2021

JEUGD & FAMILIE (2+)

AANVANG 15:00 uur

ENTREE € 7,50

DUUR: 40 minuten

Het Evertshuis organiseert deze voorstelling in samenwerking met bibliotheek De Groene Venen in het kader van de nationale voorleesdagen.