Expositie ‘Schilderijen van Yvonne Broxterman

Yvonne komt uit Bodegraven en schildert vanaf 2004. Eerst aquarel en later met acryl. Door het zich eigen maken van nieuwe technieken is ze vrijer en abstracter gaan schilderen.

Haar persoonlijke verhaal:

“Na twee jaar gaf het schilderen in aquarel mij onvoldoende voldoening en ben ik na een workshop acryl thuis verder gegaan met deze techniek. Hierbij gaven tulpen mij veel inspiratie. Om mijzelf wat verder te ontwikkelen, ben ik een cursus ‘schilderen in acryl’ gaan volgen waarbij ik tijdens het vrij schilderen, onder begeleiding, diverse nieuwe technieken eigen heb kunnen maken. Tevens voelde ik mij vrijer in andere onderwerpen en ben ik meer abstract gaan schilderen.

Ik beleef veel plezier aan het schilderen en heb enkele opdrachten voor derden mogen maken. Als hobbyist vind ik het erg leuk mijn werk in het Evertshuis te mogen exposeren.”

Deze expositie is van 25 OKT t/m JANUARI 2021 gratis te bezichtigen* in de foyer van het Evertshuis.

* De normale openingstijden van het Evertshuis zijn: maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.00 uur, zaterdag van 10 tot 14.00 uur en bij voorstellingen/ films ook in de avond uren. In de KERSTVAKANTIE tijdens openingstijden van de bibliotheek, het theaterkantoor is gesloten van 21 december 2020 t/m 3 januari 2021.