Film: Race naar de maan

Race naar de maan is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie.

De ultrarijke zakenman Richard Carson probeert zich de maan toe te eigenen door een gevaarlijke, nieuwe vorm van energie te bemachtigen. Daar moet een stokje voor worden gestoken. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, vriendin en een grappige hagedis in een ander ruimteschip op weg naar de maan om hem tegen te houden.

Het verhaal speelt in op een hardnekkige legende die nog steeds bij sommige mensen leeft: dat de maanlanding in 1969 niet echt was. Om te bewijzen dat alles nep was en om de maan voor zichzelf op te eisen, plant miljonair Richard een eigen ruimte-expeditie. Daarop schakelt de Amerikaanse president de hulp in van NASA-astronaut Scott Goldwing: hij moet met zijn team de vlag terughalen die daar door Neil Armstrong geplant werd bij de eerste maanlanding. Mike, de zoon van astronaut Scott houdt zelf ook wel van een vlaggenrace.
Nadat zijn vader gewond raakt, besluit hij om de gemene plannen van Carson te ontmantelen. Met zijn opa en maatjes glipt Mike aan boord van de raket en vliegen ze samen naar de maan, het begin van een dol ruimteavontuur.

Woensdag 19 oktober 2016
Aanvang: 14.00 uur
Entree: € 4,50
Leeftijd: 6 jaar