Finalisten Tournee Cameretten Festival

De finalisten van Cameretten Festival 2023 zijn: Daveson Ignatia, BRO’S en Molly en Esmee. De vakjury, onder leiding van juryvoorzitter Kim Muller, heeft de juryprijs toegekend aan BRO’S, het duo bestaande uit Maurits Wijmenga en Ramses van Hall. Brigitte Kaandorp heeft tijdens de finale ook de publieksprijs uitgereikt aan BRO’S. De jury over BRO’S: “Ramses en Maurits zijn twee energieke jonge honden die vol bravoure hun programma spelen. Ze toveren in rap tempo brutale, gedurfde grappen uit de hoge hoed. Ze zijn een tafel en een stoel, brengen een ode aan porno en dansen in de spotlights. De onderlinge chemie is sterk. De jury ziet de veelzijdigheid van de BRO’s en waardeert het dat ze meerdere disciplines samenbrengen.”

De finalisten van Cameretten Festival 2023 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling te spelen. Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders. Laat je verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.’ 

Cameretten ontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen.  

DONDERDAG 25 APRIL 2024

CABARET

AANVANG 20:00 UUR

ENTREE € 19,50 incl. drankje