Frans van Deursen – Motel Coyote

ONDER VOORBEHOUD i.v.m. CORONA / 1,5 meter MAATREGELEN.

Nog niet zo lang geleden rijdt Frans van Deursen in zijn eentje in negen weken van Los Angeles naar Miami. Negen weken lang zoeft hij door woestijnen en scheert hij over bergpassen, from sea to shining sea. Met een auto vol muziek en de wind door het tanende haar. Hij voelt zich klein bij de Grand Canyon en groots in New Orleans. Hij zingt met de Navajo en jankt met de coyotes, komt één handshake away van Tom Waits en is meerdere malen getuige van de teloorgang van de beha.

Zeventien staten, 12.604 kilometer en pakweg veertig motels later staat hij aan de oostkust van Amerika en weet hij: “Het land dat ik liefheb is failliet, de American Dream is veranderd in een nachtmerrie en met een joker in het Witte Huis is er weinig kans op ontwaken.”  In Motel Coyote pakt Frans zijn koffer vol verhalen uit en leegt hij zijn rugzakje met liedteksten, die hij samen met Wouter Planteijdt en Al McLachlan, partners in diverse muzikale crimes, van noten heeft voorzien. Motel Coyote: een must see voor iedereen die ineens denkt: ik moet er nodig eens tussenuit…

Frans zingt en vertelt, bassist Peer Wassenaar plukt het hondenhok, Wouter Planteijdt kastijdt de snaren, Al McLachlan beroert banjo, mandoline en dobro.

VRIJDAG 23 OKTOBER 2020

MUZIEK

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 21,50 incl. drankje