Guido Spek – Gelooft niet álles wat op internet staat

DEZE VOORSTELLING IS ONDERDEEL VAN ONZE CABARET CARROUSEL. 

Kies minimaal 2 cabaretvoorstellingen met 25% KORTING via DEZE LINK>> 

Hoe werkt de Cabaret Carrousel? Vul eerst in met hoeveel personen je graag  wilt komen. Klik vervolgens door, vul je gegevens in en geef daarna jouw keuze uit 7 cabaretvoorstellingen aan. Laat je verrassen door nieuw en bekend cabarettalent!! Je hebt de keuze uit: Guido Spek, Louise Korthals, Klaas Prins, Arjan Kleton, Stefano Keizers, Daan Boom en Pieter Jouke.

GUIDO SPEK: Gelooft niet álles wat op internet staat is zijn eerste soloprogramma. 

Met sketches, excentrieke gedachte-experimenten en LaLaLand-achtige liedjes zoekt geordende chaoot Guido tijdens zijn theatrale vuurdoop naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen. Om zijn bevindingen vervolgens nonchalant, maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.
Guido Spek is acteur en muzikant en brak bij het grote publiek door met zijn vaste rol als Sjoerd Bouwhuis in de populaire soapserie GTST. Hij nam vorig jaar afscheid van de serie om andere projecten te gaan ontwikkelen.

Guido deed nooit mee aan Lingo en was niet te zien in Flikken Maastricht of Soldaat van Oranje. Wel was hij de afgelopen jaren al regelmatig in het theater te zien, onder meer in de musical Into the Woods en in de theaterversie van het populaire tv programma De Vloer Op. Wat hij verder allemaal gedaan heeft kunt u online opzoeken… Maar of u alles moet geloven?

spel, muziek, concept | Guido Spek
regie | Wart Kamps 

Meer informatie www.guidospek.nl

DONDERDAG 17 OKTOBER 2019

Genre: Cabaret

Aanvang: 20.30 uur  

Entree: € 17,50 (inclusief drankje) *25% korting met Cabaret Carrousel

 

©Foto: Jasper Suyk