Izaline Calister & Thijs Borsten – Het Eiland van mijn Vader

Deze voorstelling is verplaatst van seizoen 2020-2021. Tickets blijven geldig en u wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht. Mocht u verhinderd zijn op deze nieuwe datum, laat het ons dan even weten via een mailtje naar info@evertshuis.nl.  Alvast bedankt!

Izaline Calister is een zangeres afkomstig van Curaçao en daar zeer geliefd. In deze voorstelling vertelt en zingt ze over Curaçao, haar vader en daarmee ook over zichzelf. Pianist Thijs Borsten reisde met haar naar Curaçao. De vader van Izaline reed hen rond over het eiland. Met filmbeelden, liedjes en verhalen gaan we op reis in het leven van Izaline en haar vader.

De liedjes van de voorstelling komen onder andere uit het repertoire van Izaline zelf en het koor waar Izalines op jonge leeftijd overleden moeder in zong. Liedjes van de bekende Curaçaose componist Rudi Plaate, die Thijs en Izaline bezochten, horen er vanzelfsprekend bij. Samen met (geluid en beeld van) traditionele Tumba muzikanten brengt Izaline het lied waarmee ze jaren geleden het bekende jaarlijkse Tumbafestival won.

VRIJDAG 29 OKTOBER 2021

MUZIEKTHEATER

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 19,00 incl. drankje

.

Recensie:

Theaterkrant: ‘Het eiland van mijn vader is een innemende, intieme, swingende voorstelling, die ondanks zijn uiterlijke vrolijkheid een opmerkelijke diepgang heeft.’

.

Foto: Victor Modderkolk