JEUGDFILM – De Club van Sinterklaas & het Grote Pietenfeest

Deze film gaat door! Bezoekers vanaf 13 jaar hebben een geldig coronatoegangsbewijs nodig, volwassenen moeten een mondkapje dragen, dit mag af als je zit. De anderhalve meter maatregel is van toepassing. Dus per huishouden zitten jullie naast elkaar. Er is geen pauze, drankje mag mee in de zaal.

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga!

De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis; Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om dit op te lossen?

WOENSDAG 1 DECEMBER 2021

JEUGD & FAMILIE (Al)

AANVANG 15:00 uur 

ENTREE € 7,50 inclusief drankje en wat lekkers voor kids, koffie/thee voor (groot)ouders mee in de zaal

GEEN PAUZE

DUUR 1 uur 7 min