Jodymoon – Firestone

Jodymoon bestaat ruim 15 jaar en dat vieren ze met een geweldig album en de gelijknamige tour: Firestone. Het Maastrichtse singer-songwriter duo heeft in de coronaperiode gebruik gemaakt van de extra tijd om in hun eigen studio in alle rust nieuwe tracks vast te leggen. Er lag al het plan om een duo-plaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Het resultaat maakt duidelijk dat Jodymoon in de afgelopen jaren niets heeft ingeboet aan muzikaliteit en creativiteit. Twee muzikanten die hun hart hebben verpand aan eerlijke muziek.

Zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben, sinds ze in 2008 met hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland wonnen, 6 studio albums uitgebracht. Ze traden op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië. Hun albums kregen in Nederland stuk voor stuk lovende recensies en worden sinds een aantal jaren ook in Duitsland uitgebracht.

ZATERDAG 26 NOVEMBER 2022

MUZIEK

AANVANG 20:00 uur

ENTREE € 18,50 met drankje*

*Deze voorstelling is verplaatst van 14 januari naar zaterdag 26 november 2022. Tickethouders worden per e-mail op de hoogte gebracht. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Jodymoon in de pers:

“Zonder opsmuk weet Jodymoon nog meer te overtuigen dan het op alle eerdere albums deed”  (OOR, Hans van der Maas, okt 21)

“Vanaf opener In another time klopt alles. Uitgekiende harmonische samenzang tussen de mooi bij elkaar passende stemmen.” Timpaan (okt 21)

‘Verslavend lekkere popsongs(muziektijdschrift Lust for Life ****)

Allerbeste folkbluesrockpop uit eigen land!(muziektijdschrift New Folk Sounds)

www.jodymoon.com