Jodymoon – Firestone

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN VRIJDAG 1 OKTOBER 2021. TICKETS BLIJVEN GELDIG.

Jodymoon bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met een nieuw album en een gelijknamige tour: Firestone. Het Maastrichtse singer-songwriter duo heeft in het afgelopen corona jaar dankbaar gebruik gemaakt van de extra tijd om in hun eigen studio in alle rust nieuwe tracks vast te leggen. Vóór corona lag er al het plan om een echte duo-plaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Eentje die het live gevoel weerspiegelt. Het resultaat maakt duidelijk dat Jodymoon in de afgelopen 15 jaar niets heeft ingeboet aan muzikaliteit en creativiteit en dat we hier te maken hebben met twee rasmuzikanten die hun hart hebben verpand aan eerlijke muziek.

Zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben, sinds ze in 2008 met hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland wonnen, 6 studio albums uitgebracht. Ze traden op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië. Hun albums kregen in Nederland stuk voor stuk lovende recensies en worden sinds een aantal jaren ook in Duitsland uitgebracht.

VRIJDAG 14 JANUARI 2022

MUZIEK

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 18,50 met drankje*

*met coronatoegangsbewijs, voor meer informatie zie ons Corona Protocol

Jodymoon in de pers:

“En je gaat mee, vanaf seconde één. Zonder opsmuk weet Jodymoon nog meer te overtuigen dan het op alle eerdere albums deed”  (OOR, Hans van der Maas, okt 21)

“Vanaf opener In another time klopt alles. Uitgekiende harmonische samenzang tussen de mooi bij elkaar passende stemmen. Uitgebalanceerde begeleiding in dienst van de liedjes. Net als bij de zang passen instrumenten zoals de flugelhorn prachtig in het klankbeeld. Digna Janssen en Johan Smeets maken van elf tracks, prachtige liedjes”. Timpaan (okt 21)

Smaakvolle arrangementen, kunstig vervlochten samenzang(**** muziektijdschrift Heaven)

‘Verslavend lekkere popsongs(muziektijdschrift Lust for Life ****)

Allerbeste folkbluesrockpop uit eigen land!(muziektijdschrift New Folk Sounds)

www.jodymoon.com