UITVERKOCHT! Jubileumconcert De Boreftse Zangers

Wij vieren ons 12½ jarig bestaan met een spetterend optreden vol zeemansliedjes en Nederlandstalige meezingers. Zingen maakt blij: we hebben er zin in!

Wij zijn een enthousiast gemengd zangkoor met 55 leden en we zingen Shantyliederen, oude en nieuwe Nederlandse liedjes, meezingers. Met muzikale begeleiding van accordeonisten, een drummer en een bassist, onder leiding van een ervaren dirigent. We repeteren elke vrijdagmiddag in de Ichthuskerk – Bodegraven.

Het koor verzorgt gezellige professionele optredens in o.a. verzorgingshuizen en op evenementen, zoals de Kaasmarkt in Gouda en de Najaarsmarkt in Bodegraven, op Shanty festivals, openingen van bedrijven, personeels- en familiefeesten enz. We willen er altijd vooral een feestje van maken. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk op ons publiek: heerlijk om mensen zo te zien genieten We betrekken de mensen bij het optreden, nodigen uit tot meezingen, meeklappen, meedansen of zelfs mee-dirigeren. Daar genieten we zelf natuurlijk ook enorm van: daar doen we het uiteindelijk voor!

ZONDAG 2 APRIL 2023

MUZIEK

AANVANG 14.00 uur | ENTREE € 10,00 met drankje*

De foyer is geopend vanaf 13.00 uur

*kaartverkoop gaat uitsluitend via De Boreftse Zangers | www.deborftsezangers.nl | info@deboreftsezangers.nl of telefonisch via Helly Logeman 06-5470547 |