De Klokkenluider van de Notre Dame (6+) door Ila van der Pouw

Niets is wat het lijkt. Schoonheid zit ook van binnen.

In de beroemde kathedraal van Parijs, de Notre Dame, woont Quasimodo. Hij komt nooit buiten omdat hij bang is om bespot te worden om zijn bochel en manke been. Het liefste kijkt hij vanuit een veilige hoge toren uit over zijn stad Parijs. Samen met twee waterspuwers, zijn vrienden. Iedere ochtend luistert hij naar het nonnenkoor in de kathedraal, iedere nacht maakt hij een hapje voor zijn kat en ieder uur van de dag luidt hij de klokken.

Het leven is voor Quasimodo simpel en overzichtelijk. Maar dan danst zomaar danseres Esmeralda zijn kathedraal binnen. Quasimodo is in één oogopslag verliefd. Durft hij haar onder ogen te komen? En voor wie is zij op de vlucht? Om haar te helpen zal hij de kathedraal moeten verlaten.

Een grappige, eigenwijze bewerking van het klassiek verhaal van Victor Hugo. Ila van der Pouw is de klokkenluider. Haar medespelers? Een danseres en zoals altijd, haar prachtige poppen. Ila neemt je mee in de wereld van de klokkenluider en dat het magisch wordt kun je rustig aan haar overlaten.

WOENSDAG 3 MEI 2023

JEUGD & FAMILIE

AANVANG 14:00 uur

ENTREE € 11,50

Zet je 3D-bril op bij dit filmpje, dan zie je nóg meer magie!

Meer info www.ilavanderpouw.nl