Krulmuziek – Dreumesconcert (1,5 – 3 jaar)

HERFSTVAKANTIE AANRADER!!

Geniet met je dreumes van vrolijke klassieke klanken! Samen zingen we liedjes over poesje mauw en je neus en spelen we kiekeboe op de muziek van Beethoven. De dreumesen dansen en spelen op het grote kleed mee op betoverende strijkmuziek van Bach, Vivaldi en Rameau, dichtbij de muzikanten. Aan het einde van het concert mogen ze meedoen in de vioolspeeltuin en zelf op een écht viooltje spelen! Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

Krulmuziek brengt klassieke muziekconcerten voor de allerjongsten. De basis is het strijktrio dat bestaat uit viool, altviool en cello. Samen met multi-muzikant Félice van der Sande, zij voegt tijdens de voorstellingen nog veel andere muzikale klanken toe. De kinderen spelen heerlijk mee met muzikaal spelmateriaal dat tijdens het concert tevoorschijn komt.

Per voorstelling kunnen maximaal 30 dreumesen met ouder/begeleider het concert bijwonen op het grote kleed. Overig publiek is van harte welkom op de tribune. Het concert duurt ongeveer een half uurtje.

WOENSDAG 20 OKTOBER 2021

JEUGD & FAMILIE (1,5 – 3 jaar)

AANVANG 9:30 uur

ENTREE € 10,00 per kind, 1 ouder/verzorger gratis