Kunstbus Arnhem en Nijmegen

Museum Arnhem ondergaat een metamorfose en breidt uit met een nieuwe vleugel, ontworpen door het beroemde bureau Benthem Crouwel Architects.  Van hieruit kun je straks genieten van een prachtig uitzicht op Arnhem en het Uiterwaardenlandschap. Het is het museum voor internationale moderne en hedendaagse kunst en vormgeving van de stad Arnhem. De hoogwaardige collectie bevat realistische kunst uit de 20e eeuw, hedendaagse sieraden en vormgeving met extra aandacht voor werk van vrouwelijke kunstenaars.

Het vernieuwde Museum De Valkhof in Nijmegen is gevestigd in een spraakmakend gebouw; een ontwerp van Ben van Berkel aan het historische Valkhofpark in het hart van de stad. Het museum bezit een indrukwekkende collectie archeologie, oude kunst en moderne kunst, een verhaal van ruim 5000 jaar geschiedenis. Met het heden als vertrekpunt onderzoeken zij thema’s die ons als individu en als collectief vormen en inspireren.

DONDERDAG 23 JUNI 2022

Vertrek: 09:00 uur vanaf NS Station Bodegraven

Kosten: €37,50/ €26,50 met museumkaart*

RESERVEREN VAN TICKETS tot uiterlijk MAANDAG 20 JUNI 2022

*coronatoegangsbewijs en mondkapje zijn verplicht (of de dan geldende landelijke maatregelen). De reis is inclusief vervoer, entree en rondleidingen.