Kunstbus De Pont en Textielmuseum Tilburg

MUSEUM DE PONT TILBURG

De Pont is een onafhankelijk museum voor hedendaagse kunst, gevestigd in een voormalige wolspinnerij. Benthem Crouwel architecten transformeerden het industriegebouw in een uitzonderlijke expositie-ruimte met veel daglicht.
De afwisseling van kunstwerken in de grote open ruimte en in de intieme ‘wolhokken’ biedt bezoekers een unieke ervaring.

TEXTIELMUSEUM TILBURG

Dit is de enige plek ter wereld waar design, kunst, mode, erfgoed en innovatie op het gebied van textiel samenkomen. In het TextielLab, het
kloppend hart van het museum, kijk je mee over de schouders van internationale kunstenaars en ontwerpers. Hier onderzoeken zij de eindeloze mogelijkheden van textiel en maken gebruik van de allernieuwste technologieën. De meest geavanceerde machines zijn dagelijks in gebruik. Bekende ontwerpers doen er spraakmakend
onderzoek.

DONDERDAG 16 MAART 2023

VERTREK 09:00 uur vanaf NS Station Bodegraven.

ENTREE €38,00/ €27,00 met museumkaart* (reserveren kunstbus kan tot uiterlijk MAANDAG 13 MAART)

De reis is inclusief vervoer, entree en rondleidingen.

*Wij kunnen helaas geen gebruik maken van de Vriendenloterijkaart, omdat dit onze keuze voor musea te veel beperkt. U ontvangt alleen korting voor de Kunstbus, wanneer u in het bezit van een Museumkaart bent.