Kunstbusreis – Den Haag en Voorburg

Er kunnen ONLINE kaarten worden gereserveerd. Onze theaterkassa is voorlopig gesloten in verband met ons coronaprotocol en de vakantieperiode. Als u nog een voucher open heeft staan, dan kunt u telefonisch kaartjes reserveren op werkdagen tussen 9 en 12 uur (let op! in de vakantieperiode is ons theaterkantoor gesloten).

Een corona vaccinatiebewijs meebrengen is noodzakelijk, hierop zullen de vrijwilligers van de Kunstbus bij vertrek controleren.

NEST Den Haag
Nest is een platform voor hedendaagse beeldende kunst met een tentoonstellingsruimte van ruim 400 m². Tentoonstellingen in Nest richten zich op specifieke thema’s die worden belicht middels het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Projecten bij Nest gaan niet alleen uit van de kunstenaar en zijn werk, maar ook van de rol van kunstenaar en werk in relatie tot publiek en maatschappelijke context.

Hofwijck Voorburg 
Museum Hofwijck stelt twee belangrijke Nederlandse figuren uit de Gouden Eeuw centraal: Constantijn en Christiaan Huygens. Het leven en werk van Constantijn kan op de door hem ontworpen buitenplaats Hofwijck worden bewonderd. Der tuin werd is in 2001 gereconstrueerd naar het origineel van Constantijn Huygens uit 1640 en heeft de contouren van een menselijk lichaam.

DONDERDAG 21 OKTOBER 2021

Vertrek: 09:00 uur vanaf NS Station Bodegraven

Kosten: €37,50/ €26,50 met museumkaart (inclusief vervoer, entree en rondleidingen)*

*Meebrengen van een geldig corona vaccinatiebewijs is verplicht