KUNSTCAFÉ lezing ‘De TomTom van je ziel’ door Geert Kimpen

Dit kunstcafé is verplaatst van 12 februari 2021 naar 12 november 2021. Uw tickets blijven uiteraard geldig en u krijgt hiervan persoonlijk bericht.

“De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden”

De Bodegraafse schrijver Geert Kimpen vertelt over en uit zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen‘. Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties. Met speciale gast Michelle Shanti, die een meditatie tijdens de lezing verzorgt.

VRIJDAG 12 NOVEMBER 2021

KUNSTCAFÉ / LEZING

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 9,00 met drankje*

*met coronatoegangsbewijs, voor meer informatie zie ons Corona Protocol