GEANNULEERD! Liften2: Girls Night-INN

Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 23 september naar woensdag 8 december 2021! Uw tickets blijven gewoon geldig.

“De ultieme ‘Escape’ boordevol humor, drama en muziek”

Na het succes van “Liften” bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren vastgezeten te hebben in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

‘Liften 2: Girls-Night-Inn’ is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

WOENSDAG 8 DECEMBER 2021

MUZIEKTHEATER

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 24,00 inclusief drankje*

*met coronatoegangsbewijs, voor meer informatie zie ons Corona Protocol

Foto Marloes Kemps

Meer info ga naar de website van I&L Entertainment