Louise Korthals – Alles is er

Deze voorstelling was geprogrammeerd op 23 maart 2019 en is i.v.m. zwangerschap van Louise verplaatst naar 18 oktober 2019. Tickets blijven geldig.

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma ‘Vlieguur’ ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger ‘Zonder Voorbehoud’ werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

VRIJDAG 18 OKTOBER 2019

Genre: Cabaret

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €19,50 (inclusief drankje)

Louise Korthals is net als Claudia de Breij, Pieter Derks en Jan Beuving genomineerd voor de POELIFINARIO 2019 in de categorie ‘engagement’. Gefeliciteerd!!! 

De jury over ‘Alles is er’: “Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer. Alles is er gaat over doorgeven. Wat geven we nú door aan onze kinderen? En wat geven we stráks door aan onze Moeder Aarde? Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

Recensie Theaterkrant, ga naar deze link>>

 

©Foto: Astrid Verhoef