Marja van Katendrecht – Marja’s dooie sterren parade

ONDER VOORBEHOUD i.v.m. CORONA / 1,5 meter MAATREGELEN. DEZE VOORSTELLING WORDT VERPLAATST NAAR SEIZOEN 21/22.

Marja van Katendrecht is terug in het theater na het succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show! In deze voorstelling maakt de melancholische, altijd hoopvolle en hilarische Marja van Katendrecht zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten en wil de herinneringen aan hen levend houden. In een sprankelend muzikaal programma ontvangt Marja nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’.

Met het iconische Waarheen, waarvoor van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de sterren van weleer. Marja van Katendrecht zoals we haar kennen; sprankelend, ontwapenend, met tomeloze energie en het hart op de tong. We vieren samen het leven van de inmiddels overleden Nederlandse artiesten die ooit zo groot waren. Marja toont succes, maar schuwt het verval en de eenzaamheid niet. Marja’s Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die, als bij een goed afscheid, droefenis en plezier met elkaar verbindt.

Marja van Katendrecht is de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken en sinds het afgelopen theaterseizoen heeft heel Nederland haar in haar armen gesloten met Marja’s Grote Tupper Topper Show. Winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2008.

DATUM VOLGT, SEIZOEN 21/22

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 20,00 incl. drankje

Foto: Jaap Reedijk