Marja van Katendrecht – Marja’s Grote Tupper Topper Show

Beste bezoekers, deze voorstelling is verplaatst (onder voorbehoud) naar 24 april 2021 i.v.m. de maatregelen rondom het corona virus. Uw tickets blijven geldig en u wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht. Mocht u op deze datum verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@evertshuis.nl.

Bedankt voor uw begrip!

Een sprankelende show met liedjes en verhalen, verlangens en dromen, gebracht door Tupperware-consulente Marja van Katendrecht.  Gooi je vooroordelen van ‘oubollig’ overboord, stel jezelf open en laat je verrassen! Bijgestaan door de good old Tupperware bakjes, brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en ze vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.

Marja van Katendrecht is de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken, maar na deze tournee in heel Nederland. Marja is soms een beetje eenzaam maar altijd in voor een avontuur. Winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2008. Marja: “Ik breng ouderwetse gezelligheid in een compleet nieuw bakje. Vaak zeggen mensen: Oh joh, Tupperware, bestaat dat nog? Soms zeg ik dan heel eerlijk: Ja, net als ik…”

ZATERDAG 24 APRIL 2020

CABARET

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 17,50 (met pauzedrankje)

Publieksreacties:

‘Super leuke show’

‘Geweldige interactie met het publiek’

‘Ik ga mijn collectie Tupperware uitbreiden’

‘Ik wist niet dat een Tupperware party zo leuk kon zijn’