Martijn Kardol – De Situatie

Eenzaamheid en doorgeschoten individualisme; het zijn thema’s die Martijn Kardol inblikt in luchtige grappen en soepel vertelde verhalen. Martijn Kardol is een verteller met een geheel eigen stijl: “Hij neemt je mee in zijn gedachtewereld en schetst op hilarisch herkenbare wijze de ene na de andere alledaagse situatie” (Theaterparadijs).

Na het winnen – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma wederom bekroond met drie- en viersterren recensies. In zijn derde programma ‘Welkom’ maakt hij contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier.

DONDERDAG 10 MAART 2022

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 18,50 (inclusief drankje)*

*Deze voorstelling is verplaatst van seizoen 20/21. Uw tickets blijven geldig en u wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Heeft u een vraag, mail ons dan via info@evertshuis.nl, Met coronatoegangsbewijs of de dan geldende maatregelen.

De pers over ‘Welkom’ en Martijn Kardol:

  • “De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent” (★★★★Theaterparadijs)
  • “Aangenaam vertoeven bij Martijn Kardol” (★★★Telegraaf)
  • “Humoristische voorstelling van betekenis” (Leidsch Dagblad)
  • “Innemende verteller” (Theaterkrant)
  • “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens mooie liedjes.” (★★★★ de Volkskrant)

Foto Pim Hendriksen