Martijn Kardol – Welkom

ONDER VOORBEHOUD i.v.m. CORONA / 1,5 meter MAATREGELEN. 

Eenzaamheid en doorgeschoten individualisme; het zijn thema’s die Martijn Kardol inblikt in luchtige grappen en soepel vertelde verhalen. Martijn Kardol is een verteller met een geheel eigen stijl: “Hij neemt je mee in zijn gedachtewereld en schetst op hilarisch herkenbare wijze de ene na de andere alledaagse situatie” (Theaterparadijs).

Na het winnen – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma wederom bekroond met drie- en viersterren recensies. In zijn derde programma ‘Welkom’ maakt hij contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier….

DONDERDAG 14 JANUARI 2021

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 18,50 incl. drankje

 

De pers over ‘Welkom’ en Martijn Kardol:

  • “De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent” (★★★★Theaterparadijs)
  • “Aangenaam vertoeven bij Martijn Kardol” (★★★Telegraaf)
  • “Humoristische voorstelling van betekenis” (Leidsch Dagblad)
  • “Innemende verteller” (Theaterkrant)
  • “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens mooie liedjes.” (★★★★ de Volkskrant)

 

Foto Pim Hendriksen