De Meisjes met de Wijsjes – MOERSTAAL

IJzersterke, vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant. Een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep: de Meisjes met de Wijsjes. Stoerder en gewaagder dan hun eerste show Tegeltjeswijsheid schudden zij het brave imago van zich af met hun tweede theatervoorstelling. MOERSTAAL is een programma over communicatie in onze moerstaal, oertaal, gebarentaal, lichaamstaal, muzikale taal of juist gebrek aan taal.

Begeleid door hun multi-instrumentalist brengen de Meisjes een breed repertoire aan bekende en minder bekende Nederlandse nummers van artiesten als Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Alain Clark, de 3JS en Anouk. Aangevuld met eigen werk van de Meisjes wordt alles uit de kast getrokken om je omver te blazen, te ontroeren en te verrassen.

DONDERDAG 9 FEBRUARI 2023

MUZIEKTHEATER

AANVANG 20:00 uur

ENTREE € 22,50 incl. drankje*

*Deze voorstelling is verplaatst van 22 december 2021 naar 9 februari 2023. Tickets blijven geldig en tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

De Meisjes met de Wijsjes zijn Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk. Muzikant Martijn Bos. Regie Titus Tiel Groenestege.

Foto: Curly and Straight