Milou Frencken & Dorine Wiersma – Waagstukken

ONDER VOORBEHOUD i.v.m. CORONA / 1,5 meter MAATREGELEN. 

Is het dapper om een kind te krijgen op je 41e? Alleen naar de bioscoop te gaan? Op te biechten dat je bent vreemd gegaan? Tja, wat ís moed eigenlijk? En wanneer moet een mens (M/V) de spierballen laten rollen, en wanneer juist die grote bek houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars? 

In WAAGSTUKKEN gaan Dorine en Mylou op onderzoek uit. Vastberaden en door de wol geverfd. Met de nodige levenservaring op zak laten de dames zich niet meer aan de kant schuiven. Wiersma en Frencken krijgt je niet meer klein. Of toch?

Zoals u van Dorine en Mylou gewend bent, staat ook deze voorstelling bol van de mooiste kleinkunstliedjes. Gewapend met piano en gitaar laten ze zich van hun moedigste kant zien. Want moed heb je nodig. Om door te gaan – of er voor eens altijd mee op te houden.

VRIJDAG 20 NOVEMBER 2020

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 19,00 incl. drankje

 

Nog meer zin in Dorine en Mylou? Sinds 2018 schrijven zij elkaar brieven in het tijdschrift ZIN over alles wat hen bezig houdt naast theater. De brieven gaan over ouders, honden, kinderen, mannen. Over de mooie maar ook de minder mooie momenten uit ons leven. En daar maken zij dan weer liedjes van. 

Recensies:

Deze muzikale momenten tonen de kracht van de vrouwen, die elkaar hier ook mooi aanvullen – De Volkskrant

Frencken toont haar klasse in een intrigerend liedje over aanbellen bij het verkeerde adres en in een gevoelig nummer over de behoefte aan tederheid. Maar als Wiersma haar schouders eronder zet, dan is het helemaal genieten. – Theaterkrant

Het is van vrolijk-frivool tot ernstig-melancholisch – NRC

 

Foto: Govert de Roos